dilluns, 9 de novembre del 2009

DOODLE

Avui dia 9 de novembre hem fet la presentació del Doodle davant de la classe.
Es tractava d'una activitat per grups que consistia en que cada grup escollia un programa dels que el Jorge Coderch havia proposat. Els programes eren:
  1. Doodle
  2. iGoogle
  3. Encarta
  4. Google Earth
  5. Softcatalà
  6. Google llibres
  7. DotSub
  8. Laboratori ComSoc
Nosaltres vem triar el Doodle. Al principi vem pensar que era un programa molt extrany i difícil d'entendre, però en el fons era tant senzill que ens complicàvem nosaltres mateixos.
Les aplicacions d'aquest programa són molt poques però eficaces. Es tracta de planificar un esdeveniment o fer una tria, és a dir, és un programa destinat a utilitzar en grup per quedar a una hora en concret o triar un lloc, fer una valoració, etc.
A la següent presentació podreu veure una explicació més àmplia d'aquest programa, que és la que hem utilitzat per guiar-nos a l'exposició.
A més a més hem realitzat una pràctica amb tota la classe per comprovar el funcionament d'aquest programa i ho valorem molt positivament ja que gairebé tothom hi ha participat i l'experiment ens ha sortit molt bé.
Aquesta és la presentació utilitzada:




Fent referència a les exposicions de la resta grup penso que han estat molt interessants ja que parlaven de programes que pràcticament no coneixia.
Aquesta activitat ens servirà per saber quin és el programa que hem d'utilitzar a cada moment i el que ens anirà millor per a allò que desitgem fer.
Un altre dels punts positius d'aquesta classe és que hi hem hagut de participar tots i això ha fet que ens impliquem més, tant a l'hora de preparar la presentació i, per tant, d'investigar els programes, com a l'hora de prestar atenció, ja que veure els teus companys fent de mestres penso que és molt productiu ja que veus i aprens tant del que expliquen com del comportament que mostren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada