dilluns, 2 de novembre del 2009

MAPA CONCEPTUAL: Programari
















Aquest mapa conceptual abarca els conceptes relacionats amb el programari.
He tingut uns petits problemes a l'hora de fer-lo perquè l'he guardat i quan l'he tornat a obrir no he sabut com afegir-hi els diversos links. He pensat doncs, que els posaré a la mateixa explicació, i així és podran visitar igualment.
Per fer aquest mapa conceptual he fet servir el programa CmapTools. Aquest programa està ideat especialment per fer mapes conceptuals i realment és un avantatge.
Com que el tema central del nostre mapa conceptual era el Programari he buscat informació sobre aquest i l'he anat estructurant de manera que quedés tot relacionat.
La branca més important del mapa conceptual, però, és el Programari lliure ja que és el més proper a nosaltres i el que ens serà més útil. Tot i així he decidit no centrar-me només en el Programari lliure ja que també té l'estructura de qualsevol tipus de programari. És per això que el meu mapa conceptual ha quedat tan ampli, perquè hi he relacionat molts conceptes que creia importants.
El programari lliure doncs, és un tipus de programari que pot ser utilitzat, modificat i estudiat sense cap mena de restricció, que pot ser redistribuit i que compleix el que se'n diuen "les quatre llibertats" definides per la Free Software Foundation.
Crec que és necessari conèixer tant el concepte de programari lliure com l'utilització del CmapTools ja que tant una cosa com l'altra ens poden ser útils en un futur no gaire llunyà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada