diumenge, 30 d’octubre del 2011

SMART Notebook: pissarres digitals

El programa SMART Notebook és amb el qual funcionen les pissarres digitals.
Hem pogut estar practicant amb les pissarres de l'aula i veure una part de tot el que es pot treballar amb elles.

Aquest programa és molt interessant perquè una de les seves aplicacions és que funciona a l'ordinador sense necessitat d'estar connectat a una pissarra digital. Aquest és un gran avantatge perquè el docent o qui hagi de fer servir la pissarra digital pot preparar-se el que voldrà treballar estant a l'ordinador de casa o al de l'aula mateix.

Amb aquesta eina es pot escriure, dibuixar a mà
alçada o amb formes predeterminades, es poden insertar taules, imatges, sons, etc.
La veritat és que és una eina pe passar-te hores i hores investigant i descobrint noves coses per les quals la pots utilitzar.
A la imatge podeu observar una mica el que es pot fer amb aquest programa.

Us deixo un enllaç que funciona més o menys com el programa, sense necessitat de descarregar-te'l. Té algunes aplicacions semblants i penso que és interessant perquè així a qui li interessi pot experimentar i començar a conèixer com funciona.

Actualment a moltes escoles ja s'ha posat en marxa el projecte de treballar amb pissarres digitals i cada com hi ha més programes i aplicacions per a l'aula que s'utilitzen a través d'aquestes. Per això és important saber com funcionen i tenir programes com aquest de referència per poder fer-ne un bon ús i treballar amb les noves tecnologies correctament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada